Már a boncasztallal is megbuktak Nyomtat Email
Írta: Sós Tibor, Ufo-Controll Hálózat, Szeged   

A latex ufó  remek,  de a történet hazug - az "ufócsaló" nem 11 éve, hanem most akarja átverni a világot!



Drága, de kifizetődő hazugság reklámcélból előállni egy szakmabelinek egy „gumi ufóval”.
John Humpherysn angol reklámszakember ugyanis nem kevesebbet állít, mint, hogy  a világszenzációként 1995-ben  berobbant „az idegen azonosítása” című film az ő nagy átverése volt a világ felé. A közelmúltban, tizenegy évvel a fekete-fehér dokumentumfilm  megjelenése után  bejelentette, hogy az ufonauta boncolásáról szóló film nem egy katonai bázison készült '47-ben, hanem az ő legénylakásán 1995-ben.


Már egy kicsit kezdünk hozzászokni, hogy ebben a témában is gyökeret vert az arcátlan hazudozás.
Bár bizonyítékként a nagy átverésre eddig nagyon kevés  konkrétum (fotó) került nyilvánosságra, de az ilyen felvétel, mely bejárta a világhálót, felületes szemlélő számára valóban roppant meggyőzőnek látszik. Főleg azok számára, akik több mint tíz éve várnak a nagy leleplezésre. Kevésbé hangzik jól a felkínált újabb megoldás azoknak a nemzetközi hírű tudósoknak, akik progériás beteget, vagyis egy halott embert azonosítottak a fekete-fehér felvételeken, és  teljesen jogosan ráncolhatják a  homlokukat azok a patológusok is, akik tüzetes elemzés után arra az eredményre jutottak, hogy mindenképpen egy volt élőlény szakszerű boncolásából láthattak részleteket.
A közismert színes  fotó nagyon jól  "megkomponált", ugyanis a fekvő alakon és két patológuson kívül semmi felesleges részlet nem látszik. Sem az óra, sem a telefon, sem jobb oldali ablaknyílás, de még az eredeti fekete-fehér felvételen a fej túlsó oldala mellett lévő  orvosi eszközök sem. Vajon miért? Nem növelte volna a hitelességet, ha a színes fotón is ugyanazt a helyiséget látjuk felszerelt állapotban, mint amit jól megfigyelhettünk a fekete-fehér filmben? Már hajlamos vagyok azt hinni, hogy a kínos precizitással eltakart falióra sem véletlen, de ne bocsátkozzunk felesleges feltételezésekbe, hiszen ha a két fekvő alakot egymásmellé tesszük, egyéb furcsaságok is feltűnnek.