Hogyan látjuk mi, most? Nyomtat Email

Bozóky Dénes úr nagyon helyesen kérdőjelezte meg a darwini evolúciós elméletet két cikkében is.

(2020, 05., és 2022.11. Ufómagazin)

Mivel az Ufószövetség álláspontja eltér a Bozóky úrétól, kicsit szeretnénk mi is beleszólni az egyoldalú polémiába. Bozóky úr helyesen állapította meg, hogy a darwini (Vallace-tól) „kölcsönzött” evolúciós elmélet „A fajok eredete”; hibás volt. Egy 23 éves papnövendék egy szerencsés helyzetbe került és egy 5 éves hajóútra invitálták, ahol semmit sem tudott megállapítani, hiszen a partokra időnként kitett utazó a skorbuttal és a folyamatos tengeri betegséggel küzdve, épp hogy felépült, amikor már ismét jöttek érte a Beagle matrózai, hogy tovább hajózzanak. Darwin csupán a tenger, és óceánpartok kis szeletében tudta összegyűjteni azt a néhány állat és növénymintát, amit további tanulmányozásra hazaküldött, de amely minták nagy része megsemmisült. A szárazföldi fajok 97, a vízi élőlények 99%-a ma is még ismeretlen. Tanulmányozásuk lehetősége az elérhetőségük függvénye. Darwin a pintyeken kívül hány fajt ismert meg kimerítően? Ma egy-egy létforma tanulmányozása akár egy emberöltő is lehet! Lásd: Godall !

Az élőlények tanulmányozása egyébként életükben célszerű, mert préselt, vagy kitömött állapotukban működésük már nem megismerhető, nem beszélve az életbeli kapcsolatrendszereikről. A szárazföldek belseje, a tengerek mélysége kimaradt. Emiatt csupán néhány egyed, részleges ismerete alapján történt elméletalkotás. Az állatok és növények életmódját sok éves évtizedes megfigyelések során lehet feltárni, megismerni, de ehhez egyetlen emberöltő édeskevés. Jane Godall évtizedekig tanulmányozta a csimpánzokat, de még ma is keveset tudunk róluk. Látjuk, hogy nem válnak emberré...

A fajok stabilak, szeretik fajukat, nem akarnak másokká lenni. Bizonyítható, hogy a mutánsokat a faj, kiközösíti! A törzsfa, a hasznos fajváltó mutációk, a szelekciós hipotézis rendre hibás elképzelésnek minősült, és az élet keletkezését sem tárgyalja az elmélete, ezért azt valóban ideje nyugdíjazni. Ahhoz hogy a fajok eredetét megismerjük, az első fajokat is meg kellene ismernünk. Darwin erre csak annyit tud mondani, hogy egy nagy gondolata van, hogy pl. a bolhákból akár elefánt is lehet. Ez mára már azért kevés. Kijelenthetjük, hogy Darwin egy áltudósocska volt, akinek egyetlen szava sem hitelt érdemlő. Ezzel Bozóky úrral tökéletesen egyet értünk.

Ellent kell mondjunk azonban annak az elképzelésnek, hogy a mai államvallásunk hitelvei adnak magyarázatot az életre. A keresztény Isten, az ő Szent lelke, Jézus Krisztus hamis feltámadási dogmája, vagy a teremtés dogma, szintén hibás elképzelések, melyek a 2000 éves múltban gyökereznek. Képzeljük már el szegény Noét, aki lélekszakadva gyűjtögeti be a fajokat két egyedenként a sebtében összeácsolt hajójába, hogy a Teremtőnek, aki a megsemmisítő árt rászabadította a Földre, teremtőjének engedelmeskedve megmentse a fajokat, melyeket az Atya a pusztítás után könnyedén újra teremthetett volna ahelyett, hogy Noét súlyosan megterhelte volna a lehetetlen feladattal. Gondoljuk át, hogy mi mit tettünk volna Noé helyében? Van pl. két hetünk. Hogy építenénk egy hatalmas hajót, hogyan osztanánk fel rekeszekre, hogyan gyűjtenénk be és tartanánk életben a fajokat? Van pl. két hetünk. Hogyan etetnénk almoznánk, trágyátlanítanánk az elefántokat, zsiráfokat, bivalyokat, mit adnánk enni a tigriseknek, oroszlánoknak, hiénáknak, keselyűknek? Mit tennénk, ha a lipicai mén nemi indíttatásból szétrúgná a hajó oldalát, vagy ha a vipera, lenyelné a nőstényét, mert sikló vacsorának nézné. Lássuk be! Az elképzelt istenség egy ugyanolyan sületlenség, mint az evolúciós elmélet. Azzal most nem kívánunk foglalkozni, hogy a papkirályok, a papi pedofília, a mayák, aztékok, és más népek kényszertérítése, az inkvizíció, a kereszteshadjáratok, az apácazárdák mennyi kárt, és szenvedést okoztak az emberiségnek.

A magyar Tudományos Akadémia valóban bűnös, de csak részben. Abban, hogy a hibás, sőt bukott evolúciós elméletet fenntartja. A helyes lépés az lenne, ha nyíltan kijelentené, hogy sem az elképzelt isteni teremtés, sem az evolúciós elmélet nem tudományos, és ezektől elhatárolódik. A magyar nép mindig is híres volt intelligenciájáról éleslátásáról, és ez ma sem egy elveszett képességünk.

Ha a valódi teremtőink a földön kívüli intelligenciák, akik folyamatosan figyelik életünket, fejlődésünket, nem látják, hogy rájöttünk valódi eredetünkre, nem fognak életképesnek ítélni bennünket, s lehet, hogy egy újabb kisbolygó becsapódás törli le a 6. civilizációt is a Földről.

Eljött az idő, hogy elmondjuk az igazságot az élet tudományos eredetéről, de ebben nincs helye egy cargo-kultusznak, egy ókori eredetű istenhitnek. Pl. Haim Eshed, és Paul Hellyer nem vallásosak.

Hallgassuk meg őket is! Ideje az áltudományt, vallásokat, illetve a hitet, tényleges tudásra cserélni a titkokat feltárni! Itt a XXI század.

Magyar Ufókutató Szövetség

Oláh András Tibor

 

Utolsó frissítés: 2023 január 30. (hétfő) 16:11