Parakutatók tanácskoztak Nagyvisnyón Nyomtat Email

Jogunk van tudni az igazságot

Az egri Univerzum Klub rendezésében 2016.05.28.-n az Ufó- és Parakutatók Országos Fórum megtartotta éves összejövetelét.

Helyszínül a Bükki Nemzeti Park területén hegyekkel ölelt ősrégi települést, Nagyvisnyót választották.

Az Élmények-völgyében a Boróka-táborban tartotta a rendezvényt a klub, több éves hagyománya folytatásaként.

A jelenlevők köszöntése után az első előadó Máté Imre volt, aki többek között új megvilágításba helyezte a kvantumfizikát, amivel szinte elvarázsolta a hallgatóságot.

A kvantumfizika, a világ működését próbálja bemutatni a mikro-és makrovilág működéséről nincs átfogó elmélet. Eistein relativitáselmélete nem alkalmas arra, hogy bemutassa a kvantumfizikát mikro méretekben. Meg kell találni az összefüggést, ami a makro- és a mikrovilágot összeköti. Szerinte  új elméletek kidolgozása lenne a legfontosabb függetlenül attól, hogy kvantumfizikának vagy Eistein relativitáselméletnek nevezzük. A virtuális részecske a legegyszerűbb építőelem a kvantummechanikai vákuum a virtuális részecskék idő-tér luxusa ez folyamatos átmenet az idő és tér között. A lényeg, amikor a kvantum térben van, ott helye van, amikor időben van, akkor a kvantumoknak impulzusa van. Tehát egy adott pillanatban vagy a helyzetét vagy az impulzusát ismerhetjük meg. a kettőt együtt soha. Ez a kvantumfizika alapja, ami nagyban eltér az Eistein relativitás elméletétől.

Máté Imre előadását azzal zárta, a kozmosz egészének megértéséhez a kiinduló tudományos elv hibás, ahogy a világunkat megközelíti ez az új teória nem a kvantum hibája.

Ezután Oláh András polihisztor ufókutató az Amerikai glasznoszty címmel keltette fel a hallgatóság érdeklődését.

Első hallásra nem is gondolnánk, de az orosz eredetű szó a nyíltságot a korlátok feloldását jelenti. Mihael Gorbacsov 1985-ben ezzel vezetett be egy új politikai stílust, ám most nem politikai kérdésekről volt szó.

Mint mondotta a hazugsághalmazban villámként csapott le a hír, hogy Hillary Clinton, amennyiben megválasztják, az USA elnökévé nyilvánosságra hozza az ufó titkot.

Jelenlegi ismeretek tükrében vajon miket mondhatna nekünk?- tette fel a kérdést az előadó.

Ezt követően csokorba szedte, hogy mit lehetne nyilvánosságra hozni, mert a feltárt kozmikus és földi kutatási eredmények homlokegyenest eltérnek a nagyközönség által ismeretektől.

Az Apolló- programnál azt láthatjuk, hogy a holdjármű rohangál céltalanul. Soha  nem hitték el, hogy az USA a Holdon járt. Elkezdték modellezni, hogy mit is láthattak az űrhajósok a Hold felszínéről, hogyan láthatták a Földet. Mint mondta grafikusok által méretarányosan generált szituációkból állították elő.

Aztán hatalmas űrhajót talált az Apolló- 20, benne egy idegen hölgyet, akit úgy hívnak, hogy Mu Aliza. Ez a nő nem ufonauta hanem földi lény.

Szóval a NASA-ról kiderült, hogy füllentett, erről nem biztos, hogy lehetne beszélni. Arról sem, hogy a tudósok is folyamatosan hazudnak. Például a Pioneer-10 szondával teljese értelmetlenül elküldtek  a Naprendszerről, a Földünkről, az emberekről információkat tartalmazó plakettet. Ha egy idegen civilizáció meg is találja, azt nem fogja tudni, hogy mi van rajta. Nincsenek alapfogalmak, ezért nem lehet értelmezni.

Az ősrobbanás elméletét Stephen Hawking visszavonta, téves volt. Hogyan találták ki a tágulást? Amikor nézték az égbolt valamelyik szeletét azt látták, hogy kevés kék és nagyon sok vörös fény van. A kék fények azok a csillagok, amik közelednek hozzánk a vörösek pedig távolodnak. Ott tévesztették el a logikát, hogy a vörös fény akkor is fellép, ha egy csillag távol van, de nem mozog. Ha ez így van, nincs vörös eltolódás, holott van, de meg kell osztani, hogy a távolodó tér nem tágul, és nem tolja maga előtt  az antianyagot és nem növeli a végtelen kiterjedését.

Az előadó rájöttem arra, is, a Föld terraformálva van, ami önmagától nem hajtódott volna végre, hanem egy megtervezett bonyolult hosszú ideig tartó folyamat eredménye.

Oláh András a vallásokkal kapcsolatban elmondta, azoknak megvan  a saját igazságuk maguk szemszögéből hihetők, mert hitek, de a hitetlen számára hihetetlen. Vatikán elfogadta, hogy a teremtés és az evolúció nem összeegyezhetetlen fogalmak. Elfogadják az evolúciót, mivel Isten teremtette az evolúciót is. De a teremtést az evolúcióval nem lehet  összeboronálni!

A Darwini evolúciós elmélet áltudományos volt, mert azt tanította, hogy a bolhából lett az elefánt. Butaság mégis lefektették a tudományos elveket. A szelekció és mutáció a két folyamat, ami az evolúciót levezényli, de kiderült, hogy a szelekció nem hoz létre új fajokat, marad a mutáció.

Több mint 700 tudós írt alá olyan memorandumot, amelyben megalapozott kételyek merültek fel az elmélettel szemben. Az evolúciós elmélet valóban leírja a fajok sokaságát és azok egymásból való kialakulását. Követtek egy olyan hipotetikus törzsfát, amire Darwin és követői azt mondták, hogy majd a további ásatások során előkerülnek olyan leletek. Elkell viszont fogadni, hogy az ember a majomtól származik. Az ősök azt a genetikát örökítették át, persze némi változtatások lehetnek, de a faj faj marad. A kutatók nagy része már rájött, hogy az egész földi világ tervezett, tehát nem Isten, nem a majomtól eredeztethető, hanem Földön kívüli intelligencia által. Ha Darwin tudott volna a DNS- ről, soha nem adta volna ki elméletét.

Kérdés, hogy Hillary Clinton ezeknek a titkoknak a feloldására alkalmas-e, van-e hozzá elegendő hatalma? Áltudományokra, vallásokra, politikai ígéretekre nem szabad alapozni - zárta előadását.

Az utolsó előadó Kalmár János az Ufó Szövetség Elnöke, volt, aki előadásának, a Kozmikus Top Secret címet választotta. Összegyűjtötte mind azon információkat és interjúkat, amelyek eddig nem publikusak. Beszélt arról is, hogy "nem minden történt meg, amit történelemként állítanak be, ami meg tényleg megtörtént az meg nem úgy történt meg."

Robert Kvint, Wendele Steven, Michael Reisman, Roberto Dina, Keviczky Kálmán Hargitai Károly stb. a jövő évezredek tudását képezték le számunkra. Most mi vagyunk, akik igazi felelősséget érzünk, látjuk a nagyvilág átverését nagy globális hazugságban élünk, hétköznapi rabszolgaként vagyunk kezelve, hiszen az idegenek teremtettek bennünket.

Kálmán von Keviczky U Thant ENSZ-főtitkárhoz intézett egy memorandumot, melynek eredménye képen megbízták az UN-UFO project kidolgozásával.

Wendel Stephen repülő mérnök volt, több titkos projektben részt vett, amelyek jelentős része a világűr feltérképezéséről szólt. Roberto Dina hírszerző parancsnok monda, hogy "ezeket a titkokat nem szabad elmondani, mert bajba kerülök". Húsz évet kellett rá várni. A hírszerző tiszt utólag úgy emlékezett: „Ha szembesülünk ilyennel, onnantól másként látjuk a világot. Nem vagyunk egyedül, és soha nem is voltunk, az emberi fajnak különös kapcsolata volt a földönkívüliekkel a kezdetek óta. Van egy zárt csoport, azok mindennap találkoznak az idegenekkel. Itt élnek, nem miénk a Föld. Ők módosították folyamatosan a génállományt. Mi emberek kezdünk rájönni, hogyan zajlik a megtermékenyítés. Van egy árnyék kormányunk ők, a földnek a valódi tulajdonosai, komoly technológia van, de nem engedik, hogy hozzá férhessünk. Fejlett, intelligens gondolkodású lények figyelnek bennünket, és nem engedik, hogy teljesen tönkretegyük a dolgokat. Létezik egy galaktikus  konföderációközpont, amely feltehetően a mi galaxisunkban van".

William Brendling író, filozófus szerint: Úgy tűnik, hogy az emberi lény egy rabszolga faj sínylődik egy elszigetelt bolygón, egy atom galaxisban. Az emberi faj egykor munkaerőként szolgált egy földön kívüli civilizáció számára. Ez addig lesz, míg az emberiség fel nem áll ebből a helyzetből.

"A Holdon különös fényjelenségek vannak, ezek mesterséges folyamatok, de odafent élet van" mondta Eric Norton. „Sokan azt gondolják, hogy a Hold egy hatalmas műhold, és fennáll annak a lehetősége, akik idehelyezték azok most visszatérnek" Verner von Braun Amerikában élő német rakétafejlesztő azt mondta 1959-ben „komoly fejlesztésű projekt közepén olyan hatalommal állunk szemben messzebb erősebb, mint ahogy eddig hittük és támaszpontjai jelenleg ismeretlen számunkra".

Kalmár János ismertetett néhány kevésbé ismert projektet is. Ezek közé tartozott

Pegazus projekt, ahol a teleportálások zajlanak. Már kezdik elismerni, hogy atomokkal tudunk teleportálni embert és tárgyakat is. A Cameron projekt esetében már tudatos kiszivárogtatás  dezinformálás folyik, hogy mikor kell az ufó kérdést fagyasztani, vagy néhány hírmorzsával felszínen tartani. Az MK Ultra projektnél egyfajta agykontrollról van szó, ahol a  pszichológia a pszichiátria és egyéb területeknek segítségével lehet kontrollálni bizonyos emberi cselekvéseket.

A konferencia összegzéseként elhangzott, rajtunk múlik, mire használjuk a tudást. Vannak megoldások a titkos kísérletek ellen és szerencsére egyre többen vannak, olyan emberek, akik tesznek azért, kiderüljön az igazság, hogy kik vagyunk és miért élünk.

 

HollierPaquet Monika

Egri Univerzum Klub

Ufómagazin.2016/10

 

Utolsó frissítés: 2018 december 19. (szerda) 09:13