Nívódíjak, és ami mögötte van Nyomtat Email

Bátran felvállalt nézetek

Húsz év az Univerzum Klub életében túl kevés vagy túl sok munka eredménye?

Így visszapillantva igaz lehet, mind a kettő a végeredmény ékesen bizonyítja. az elismerések magas fokával 2014-ben Pax Galacticana-Colman von Keviczky-díjjal, idén nívódíjakkal ismerték el.

Már a megalakulásának idején 1995 különlegessége UFÓ KLUB néven hozta az érdeklődőket dacolva a ránehezedő tudományos állásfoglalásokkal, ellentétes nézetekkel szembeni megítélését.

Az évek során bár átalakult, de UNIVERZUM KLUB névre, megtartotta ufó kutatási feladatait, és igyekezett a határtudományok, a nemzetközi hírforrások a vallásfilozófiai a szellemtudományok a folyamatos történelmi kutatások, feltárások eredményeit alaposabban megismerni.

Nem  vesztette el kitartásának elhivatottságának erősségét. Ezt megkoronázva meg két színvonalas országos kongresszus megrendezésével 2005-ben és 2015-ben. Az Ufó Szövetség szakmai zsűrije  kitüntetések sorozatával jutalmazta.
az egri Civil Kerekasztal zsűrije is nívódíjjal ismerte el munkáját.

Maroknyi lelkes csapattal indulva vágtak bele a kezdeti nehézségekkel tarkított ismeretlenbe, de hittel, küzdelemmel, odaadással, makacsságukkal mára már egy erős megingathatatlan közösséggé formálódott egység jött létre . A vezetési stratégiának köszönhetően az információk szelektálásával az alkalmazkodási képességével, a tudatosságával és célirányos magatartásával a klub talpon tudott maradni az állandóan változó érdekellentétek között is.

A klub havi rendszerességgel elismert hazai és külföldi előadókkal biztosította a folyamatos tájékoztatást, az érdekfeszítő olykor meghökkentő események megértését, egyidejűleg a szemléletváltás időszerűségét hangsúlyozva.
Népszerű vidéki előadások megtartásával a tagjainak lehetőséget biztosított a saját élmények és kutatások bemutatására. Külön színfolt volt az egyesület életében egy indiai maharadzsa meghívása, aki több előadást tartott egy másik kultúra képviseletében.

A klub népszerűsítése érdekében több különböző országos és helyi televíziós interjúk révén, népszerű újságokban való jelenléttel, számos az Ufómagazinban publikált cikkel hírül adta, mennyire fontos a közösség összetartó ereje és rávilágított létének. korunk szükségszerűségére.
Múltja jelene és jövője hozzásegítette, hogy tisztán lássa a kozmoszban a mikró-és a makro-univerzumban zajló eseményeket, hogy érthetővé váljon az emberiség számára az eredete, a hovatartozása. Kisebb és nagyobb közösségekkel együtt működve bátorítsa, segítse az emberiség tudati fejlődését.
Országos rendezvényeken való aktív részvételével az Ufószövetséggel történő állandó szakmai tanácskozással az évenként megrendezésekre kerülő különböző táborokkal erősítette meg a hitet, hogy az út, amit bátran felvállalt, bár szembemegy a hivatalos tudományos nézetekkel, de áttörést hozhat a kiegyenlítődés megszületésében.

Az elismerések odaítélése jól példázza, a húsz évben elért eredmények értékét és minőségét.

 

HollierPaquet Monika

Univerzum Klub Eger

Ufómagazin 2016/4

 

 

Utolsó frissítés: 2018 december 19. (szerda) 09:13