Az ufók közösséggé kovácsoltak Nyomtat Email

Bemutatkozik az egri Univerzum Klub

Az Univerzum klub életében 1995 volt a kezdet a nyitott gondolkodás útján, amikor megkezdtük a földönkívüliek kutatását, illetve az egyesek által megtapasztalt „fura jelenségek”elemzését a megalakult Ufó klub keretein belül. Ezzel új lehetőség nyílt azok számára, akik a negatív megítéléstől való félem miatt nem mertek megnyilatkozni. A klub a megmagyarázhatatlan jelenségek megértését szakavatott előadók által közvetítve teszi azóta is lehetővé számukra.

Az ötödik év mérföldkő volt a klub életében nemzedékváltás történt. Az új vezetés a klub nevének megváltoztatásával kifejezésre jutatta, hogy az ufó kérdéseken kívül az ezoterikus tanokkal is foglalkozni kell, mivel „minden mindennel összefügg”. A klub nagy gondot fordít a különböző szervezetekkel való együttműködésre, a különféle rendezvényeken való részvételre, ezzel előmozdítva az esettanulmányok bemutatását.

2005 sorsforduló volt a klub életében, először adtunk számot tízéves munkásságunkról országos kongresszus keretében. Számos szaktekintélynek számító előadó színesítette, gazdagította a nemes ünnepünket. Rendezvényünk lebonyolítása igazi közösséggé kovácsolt össze minket.

Az eltelt 13 év alatt döbbenetes elbeszélések, hihetetlennek tűnő történetek kerültek napvilágra. A jelenleg négy fős vezetőség minden hónapban biztosítja az internetről elérhető információk átadását, valamint előadók meghívásával a legérdekesebb és legújabb kutatási eredmények közzétételét.

A klub működése révén megismerhetővé váltak a kíváncsiságukat nem veszítet embereket máig is foglalkoztató témák: az ufók kutatása, az idegen civilizációk hatása az emberiségre, az ember származása, a teremtés, az evolúció, illetve a betelepítés kérdésköre. Előző civilizációk, őseink hagyatékai, Atlantisz, Mú és Lemúria eltűnése: mítosz vagy valóság, a magyarság eredete, őseink kutatása, a fáraók világa és az építészet csodái, a sokat vitatott Biblia újraértelmezése. Mária-jelenések, Nostradamus jóslatai, a sámánizmus, a szellemvilág léte, a mai embert érintő betegségek lelki eredete, az egészségeséletmód megteremtése és ezekhez hasonló érdekfeszítő témákat tárgyalunk meg több aspektusból megvilágítva.

Tevékenységünk által sokan találták meg lelki nyugalmukat, szellemük szabadon szárnyal a bezártság börtönéből kiszabadulva. Az átadott információk birtokában a fizikai, természeti anomáliák jobb megértését szolgálva nyújtunk segítséget. Közös programjaink évente több alkalommal családias légkörben telnek, Figyelembe vesszük tagjaink kívánságait egy - egy történelmi vagy szakrális hely kiválasztásában.

Nyári táboraink nagyon népszerűek, a holisztikus gondolkodás, az együtt lét öröme, újabb tapasztalatszerzésre ad lehetőséget. Az ufó kongresszusokra térítésmentesen juttatjuk el a klubtagokat. Minden év végén számadást végzünk az adott év eredményeiről, eseményeiről, a vállalt feladatok teljesítéséről és a tagok munkásságát elismerésben részesítjük.

Az eddigi székhelyünk a Bartakovics Béla Közösségi Ház fenntartása évről évre egyre bizonytalanabb, ezért a klub vezetése új hosszabb távon biztosabb helyszín keresésére szánta el magát. Ennek eredményeként 2009-től összejöveteleink helyszíne, időpontja és gyakorisága is megváltozik.

Mostantól az Egri Civil Házban találkozunk (Bajcsy- Zsilinszky u. 9.) minden hónap harmadik szombatján. Délután háromtól ötig kötetlen klubfoglalkozás lesz, öt órától este kilencig pedig a már szokásosnak számító előadásaink lesznek megrendezve.

Továbbra is szeretettel várjuk az érdeklődőket.

 

Hollier-Paquet Monika

Egri Univerzum Klub elnökhelyettes.

2009/01 Ufómagazin

Utolsó frissítés: 2018 december 19. (szerda) 09:13