Hírek

Ufó és energetikai kongresszus Nyomtat Email
Írta: Alienita   

 

A jövő elkezdődött

Ufó és energetikai kongresszus

 

Óriási érdeklődés mellett került megrendezésre november 9-én, az újpesti Ifjúsági Házban A Jövő elkezdődött című ufó- és energetikai kongresszus. A rendezvény szervezői arra keresték a választ napjaink összeesküvés-elméletekkel tarkított világában, hogyan állunk az ufókérdés megítélésével, milyen energiakutatások folynak, és az ezoterikus szemlélet térhódítása mennyire szövi át a kozmikus ember életét.

A kongresszuson a filmekkel, diavetítéssel illusztrált előadások egy időben, több teremben zajlottak. Hosszú idő után magam is először tartottam előadást, amelyben az egykori náci Németország katonai fejlesztéseiről, a mai Lengyelország területén – egy gránithegy gyomrában – tervezett hadiüzem építéséről, valamint a náci ufók – mint új csodafegyver – valóságtartalmáról tártam fel új összefüggéseket.

Ezt követte Csefkó Pál, aki a tértechnológia legújabb kutatásait vette sorra, miközben bemutatta saját energetikai kísérletezéseit, amelyek nagy része már túljutott a tervezés szakaszán. Új színfolt volt Jásdi Kiss Imre előadása, aki a magyar történelem elmúlt évszázadainak megmagyarázatlan jelenségeiről beszélt meggyőző adatsorokkal. Takács Zoltán a kronofizika kérdéskörével kezdte mondandóját, amelyek az univerzum, a csillagászat, az idegen civilizációk elhallgatott kutatási eredményeivel hozott összefüggésbe. Éles István személyes esettanulmányai alapján az derült ki, az egyes életek feltárása során megtudható, hogy a lélekvándorlás folyamata és a földönkívüliek jelenléte különböző módon kapcsolódik egymáshoz. Elképzelhető, hogy azok a személyek lehetnek „kiválasztottak”, akik jövőbeli életüket az idegenekkel együtt távoli bolygókon akarják leélni. A nagykanizsai Tóth László a húsvét-szigeti kőszobrok és az intergalaktikus utazás között keresett és talált kapcsolatokat. Őt követte a fiatal Király Tamás, aki az emberi aura szerepéről, láthatóságáról, személyiségbefolyásoló hatásáról beszélt. A délelőtti programot az Egy-Ség zenekar zárta, akik egy új ezoterikus szemléletű dallamvilággal örvendeztették meg a hallgatóságot.

A délutáni előadássorozatot Kalmár János, az Ufószövetség elnöke kezdte. Nem csupán a civil szervezet és a magyar miniszterelnök ufókérdéssel kapcsolatos levelezéséről beszélt, hanem ennek kapcsán felvonultatta az ufókérdés megítélése nemzetközi hátterének információit is.

Aki Kisfaludy György időfizikus izgalmas, a hihetetlenség határait súroló előadását várták, nem jöttek hiába. Az emberiség jövőjét meghatározó kvantumfizikai kérdésektől a magyar népmese- és mondavilágban létező forráselméletekig széles területet ölelt át gazdagon illusztrált mondandója.

Oláh András a nanotechnológia hasznosításának legújabb eredményeiről, míg Máté Imre a kozmoszban található gravitációról és térdimenziókról beszélt. A budapesti Tóth László a magyarországi ufóeseteket hasonlította össze a nemzetközi tapasztalatokkal. Sós Tibor frissen elkészített videofelvételekkel, a magyar ufóesetek valóságtartalmának elemzésével bizonyította, hogy szemléletváltás kezdődött az ufókutatásban.

Utolsó előadóként lépett a színpadra dr. Egely György, aki az emberiség és az állatvilág fejlődéstörténetéhez nyúlt vissza előadásában. A madarak, halak, rovarok genetikus fejlődésének összehasonlításával bizonyította, hogy az emberiség – rövid időn belül – képes lesz a környezetbarát, természetes energia hasznosítására. Megítélése szerint a kutatások olyan stádiumban vannak, amelyek nem csupán a távoli jövőbe mutatnak.

 


Medgyesi István Egerből és Takács Zoltán

Jásdi Kis Imre

Éles István és Szalay Petra műsorvezető

Tóth László, Máté Imre és Süveges József Pécsről

Kalmár János, Sós Tibor, dr. Szilágyi Mária és Kisfaludy György

A kongresszus utáni fórum előadói

Telt ház a nézőtéren

Telt ház a nézőtéren
Utolsó frissítés: 2013 december 18., szerda 09:56